Diensten

Onderhoud

Onderhoud

Om de goede werking en de veiligheid van uw systemen te kunnen verzekeren, zijn een continue monitoring en periodieke onderhoudsbeurten aangeraden. Zodra er een probleem wordt ontdekt, contacteren wij u om dit probleem te melden en vervolgens zo snel mogelijk een herstelling in te plannen zodat u zo weinig mogelijk hinder van deze problemen ondervindt.

Back-upbeheer

Uw data is natuurlijk belangrijk voor uw bedrijf dus back-ups hiervan mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij bekijken samen met u hoeveel en welk type data u heeft om u met deze informatie van het beste back-upsysteem te voorzien. Eenmaal als dit opgezet is, zorgen wij er natuurlijk voor dat deze back-ups zoals gepland uitgevoerd worden.

Servers
Cloud

Cloudbeheer

U wilt gebruik maken van externe clouddiensten zoals G Suite, Office 365,…? Dan kan u bij ons terecht voor advies welk systeem voor u het beste is en kunnen zullen wij uw huidige systeem overzetten naar de nieuwe dienst en deze volledig voor u te configureren.

Netwerkbeheer

De dag van vandaag is het internet zoals u weet onmisbaar geworden maar om hier gebruik van te kunnen maken heeft u natuurlijk ook nood aan een intern netwerk dat goed functioneert. Natuurlijk is het interne netwerk ook van groot belang om gebruik te maken van uw (eventuele) servers, netwerkprinters,… Wij kunnen uw volledig infrastructuur uitwerken, plaatsen en onderhouden zodat u zich hier geen zorgen over moet maken.

Netwerkbeheer